Kontakta Oss

(0)498-484-600
(0)739-389-300
Vi bygger, renoverar

Kundrespons

"Tadeusz, som är en tusenkonstnär, löste de under hand uppkomna problemen med stor bravur och skicklighet. Han arbetar snabbt och effektivt, alltid med ett leende pa
läpparna, och det verkar inte finnas nagra problem han star fragande inför. Och ett ypperligt resultat blir det. Bilder före under och efter renoveringen finns."
"Vi är mycket nöjda med det han gjort. Det har varit av hög kvalitet och han hittar ofta pa smarta lösningar som vi inte kunnat tänka ut själva.
Han jobbar snabbt och vi har alltid blivit överraskade när vi fatt fakturan att det inte blivit dyrare än det blivit. Vi rekommenderar honom varmt för alla typer av byggjobb."

Tjänster

  • RENOVERING
  • BYGGE, NYBYGGE
  • BYGGHJÄLP
  • KAKEL, KLINKERS
  • PARKETTGOLV
  • SNICKERI

Vi renoverar, bygger nytt och inreder för stora som små!

Behöves hjälp med tapetsering, målning eller demontering av väggar och golv? Kanske har det gamla köket gjort sitt? Kan inte det efterlängtade badkaret få plats i den lilla toaletten? TESA BYGG erbjuder högkvalitativa hantverk i form av nybyggen och renoveringar. Som om inte detta vore nog, kan vi även erbjuda Er proffessionell inredningshjälp.

Väntetid och prissättning
Det hör inte till ovanligheterna att få vänta på hantverkare! Vår lokala placering gör det enkelt och snabbt att åka till Gotlands alla delar - och detta resulterar i att vi kan utföra våra arbeten effektivt. På så sätt undviks långa väntetider! Vi satsar även på förmånlig prissättning, och kan anpassa offerterna precis utifrån enskilda önskemål.

Tilläggs isolering