Kontakta Oss

(0)498-484-600
(0)739-389-300
Vi bygger, renoverar

Kundrespons

"Tadeusz, som är en tusenkonstnär, löste de under hand uppkomna problemen med stor bravur och skicklighet. Han arbetar snabbt och effektivt, alltid med ett leende pa
läpparna, och det verkar inte finnas nagra problem han star fragande inför. Och ett ypperligt resultat blir det. Bilder före under och efter renoveringen finns."
"Vi är mycket nöjda med det han gjort. Det har varit av hög kvalitet och han hittar ofta pa smarta lösningar som vi inte kunnat tänka ut själva.
Han jobbar snabbt och vi har alltid blivit överraskade när vi fatt fakturan att det inte blivit dyrare än det blivit. Vi rekommenderar honom varmt för alla typer av byggjobb."

Tjänster

 • RENOVERING
 • BYGGE, NYBYGGE
 • BYGGHJÄLP
 • KAKEL, KLINKERS
 • PARKETTGOLV
 • SNICKERI

Kundrespons

quote

Jag kan varmt rekommendera Tesa bygg som vid 2 tillfällen hjälpt mig vid ombyggnationer av min villa och min tandläkarpraktik.
Vi fick ett fantastiskt fint badrum tack vare Tadeusz som arbetade snabbt och med stor precision. Alltid i tid och duktig på att hitta lösningar på de frågor som alltid dyker upp efterhand.
Min praktik byggdes om och renoverades snabbt och mycket professionellt på samma sätt.

Elisabeth Björkman

quote

Jag har under varen och sommaren 2011 tagit Tadeusz tjänster i ansprak för att reparera mitt hus, Kyrkeby 1:15 i Hablingbo. Den gamla revitteringen skulle tas bort och sedan skuille huset tilläggsisoleras och putsas. Pga insektsangrepp mm blev det ett mycket mer omfattande arbete, som att byta delar av ytterväggar och grundstockar, men Tadeusz, som är en tusenkonstnär, löste de under hand uppkomna problemen med stor bravur och skicklighet. Även samtliga fönster byttes.
Jag kan varmt rekommendera Tadeusz. Han arbetar snabbt och effektivt, alltid med ett leende pa läpparna, och det verkar inte finnas nagra problem han star fragande inför. Och ett ypperligt resultat blir det. Bilder före under och efter renoveringen finns.

Stefan Aberg tel: 487188

quote

Vi har anlitat Tadeusz för en hel del jobb pa vart bostadshus pa Gotland under de senaste tva aren. Det verkar som han klarar av det mesta inom bygg- och anläggning. Han har en mycket mjuk och trevlig framtoning ofta med ett leende pa läpparna. Vi är mycket nöjda med det han gjort. Det har varit av hög kvalitet och han hittar ofta pa smarta lösningar som vi inte kunnat tänka ut själva. Han jobbar snabbt och vi har alltid blivit överraskade när vi fatt fakturan att det inte blivit dyrare än det blivit. Vi rekommenderar honom varmt för alla typer av byggjobb. Ni far gärna kontakta oss om ni har nagot ni undrar över.

Anders och Dalia Andersson tel: 243049

quote

Mycket nöjda kunder!
TESAbygg har under senaste två åren återkommande renoverat och tillbyggd vår fastighet i Visby Sandövägen 9. Arbetena är gjorda med stor omsorg, tekniskt kunnande, hantverksskicklighet och snabbhet. Vill också ge en eloge till alla kreativa och smarta lösningar som inneburit trevliga och ekonomskt fördelaktiga slutresultat.

 • Arbetsrum på övervåning. Rivning, ombyggnad, tilläggsisolering, nytt takfönster, mm.
 • ”SPA” i källaren. Bilningsarbete, kakling, VVS,arbete, golvklinker, mm.
 • Källartrappa och delar av kök. Kakling av väggar.
 • Ny ytterveranda med trappa.
 • Isolering och ombyggnad av friggebod.

Till detta är vi så tacksamma för allt annat ”småfix” som TESAbygg åtagit sig att ställa tillrätta och uppdatera i vår fastighet.
Vi vill Varmt rekomendera TESAbygg till er som går i tankar att bygga till eller renovera er fastighet.

Henrik och Ann Segerberg